ohjelmapalvelut mökit oheispalvelut linkit yhteystiedot

Sijaintimme Suomenselän harjalla mäntykankaiden keskellä tarjoaa hyvät puitteet monenlaisiin harrastuksiin niin kesällä kuin talvellakin. Keski-Pohjanmaan suurin järvi suo mahdollisuuden monipuoliseen kesä- ja talvikalastukseen. Kauttamme järjestyvät myös metsästysluvat alueen laajoille erämaille.

Ohjelmapalvelut

Kesä

Järjestämme erilaisia opastettuja patikointiretkiä niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille Peuran polun maastossa. Reittejä löytyy parin tunnin patikoinnista aina useamman päivän kestävään vaellukseen.

Yrityksille ja yhteisöille järjestämme erilaisia virkistyspäiviä, jotka voivat sisältää tiimityöharjoitteita esim. patikoinnin tai melonnan lomassa. Päivän/ päivien ohjelma räätälöidään aina ryhmäkohtaisesti asiakkaan toiveet huomioiden.

Tiedustele myös metsästyspaketteja!

Talvi

Talvella vaelluskengät vaihdetaan lumikenkiin. Järjestämme lumikenkäsafareita 5-20 henkilön ryhmille. Retki voidaan haluttaessa toteuttaa myös järven jäällä joko kokonaan tai osittain.

Erilaiset virkistyspäivät järjestyvät myös talvisessa luonnossa.

Yleistä

Kauttamme järjestyvät myös majoitus eritasoisissa olosuhteissa ja ateriapalvelut ohjelmapalveluiden yhteydessä. Alareunassa olevan linkin kautta voit jättää tarjouspyynnön tai tiedustella lisää tarjoamistamme ohjelmapalveluista.

lestipuu@lestipuu.fi